Pregăteam o salată ușoară și proaspătă de pui pentru un prânz de vară și ne-am gândit că poșarea puiului ar fi modalitatea perfectă de a-l păstra fraged și suculent. Totuși, am făcut greșeala de a folosi piept de pui dezosat, fără piele, care a ajuns să devină cauciuc și fără aromă. Am salvat felul de mâncare adăugând un sos aromat și o mulțime de ierburi, dar am aflat că nu toate bucățile de pui sunt create la fel când vine vorba de poșat.
În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.
Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!