Contacteaza-ne : 0757112211

PASTELE vine cu 25% REDUCERE la tot site-ul CESIRO

Master Chef Andrei – Cum afectează fierberea alimentele?

Cum afectează fierberea conținutul nutrițional al alimentelor?
Fierberea poate duce la scăderea conținutului nutrițional al alimentelor, în special pentru vitaminele solubile în apă, cum ar fi vitamina C și vitaminele B. Când alimentele sunt fierte, aceste vitamine se pot scurge în apa de gătit. Pentru a minimiza pierderea de nutrienți, se recomandă să gătiți alimentele în cât mai puțină apă și să folosiți apa de gătit în supe sau tocane.

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plata online sigura 100%

PayPal / MasterCard / Visa

Garantie internationala

Oferita in Romania

Livrare gratuita in toata tara

La produse in valoare de peste 1000 Lei