Contacteaza-ne : 0757112211

PASTELE vine cu 25% REDUCERE la tot site-ul CESIRO

Master Chef Andrei – Cum se modifică punctul de fierbere al apei?

Știți cum se modifică punctul de fierbere al apei odată cu altitudinea?


Punctul de fierbere al apei scade pe măsură ce crește altitudinea. Acest lucru se datorează faptului că la altitudini mai mari, există o presiune atmosferică mai mică, ceea ce reduce punctul de fierbere al apei. De exemplu, la nivelul mării, apa fierbe la 100 ° C (212 ° F), dar la o altitudine de 1524 de metri, apa fierbe la aproximativ 95 ° C (203 ° F).

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plata online sigura 100%

PayPal / MasterCard / Visa

Garantie internationala

Oferita in Romania

Livrare gratuita in toata tara

La produse in valoare de peste 1000 Lei