Master Chef Andrei – Fierberea perfectă

Master Chef Andrei – Rețetă de porumb fiert pe știulete

Salutare dragilor, sunt Master Chef Andrei și astăzi o să vă spun cum să pregătiți un porumb fiert delicios! Iată cum să îl preparați:


Ingrediente:

  • 6-8 știuleți de porumb proaspăt, cojile îndepărtate
  • Apă
  • Sare
  • Unt (opțional)


Instrucțiuni:

  1. Umpleți o oală mare cu apă cât să acopere spicele de porumb. Adăugați sare în apă (1 linguriță per litru de apă).
  2. Aduceți apa la fiert la foc mare.
  3. Adăugați știuleții de porumb în apa clocotită și acoperiți oala.
  4. Reduceți focul la mediu-mare și lăsați porumbul să fiarbă 5-7 minute.
  5. Scoateți porumbul din oală cu ajutorul unui clește și puneți-l pe o farfurie.
  6. Serviți porumbul fierbinte, cu unt dacă doriți.


Bucurați-vă de gustul dulce și suculent al porumbului fiert pe știulete!

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Master Chef Andrei – Rețetă de porumb fiert pe știulete

Bucurați-vă de gustul dulce și suculent al porumbului fiert pe știulete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *