Master Chef Andrei – Înăbușirea perfectă

Master Chef Andrei – Homar la abur servit cu unt topit

Homarul la abur este un fel de mâncare clasic, simplu de făcut și întotdeauna plăcut pentru mulțime. În această rețetă, vom pune homarul la aburi și îl vom servi cu unt topit pentru o masă delicioasă și satisfăcătoare.

Ingrediente:

  • doi homari vii
  • o jumătate de cană de unt
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Umpleți o oală mare cu 5-6 centimetri de apă și aduceți-o la punctul de fierbere.
  2. Pune homarii într-un coș de aburi și coboară-i în oală.
  3. Acoperiți oala cu un capac și gătiți la abur timp de 12-15 minute sau până când homarul este gătit și coaja devine roșu aprins.
  4. În timp ce homarii se aburesc, topește untul într-o cratiță mică la foc mic.
  5. Serviți homarii aburiți cu untul topit. Se presara cu sare si piper după gust.

Acest homar aburit servit cu unt topit este un fel de mâncare clasic, care cu siguranță vă va impresiona oaspeții la cină. Savurați carnea dulce și suculentă a homarului înmuiată în unt bogat și cremos.

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Master Chef Andrei – Homar la abur servit cu unt topit

Savurați carnea dulce și suculentă a homarului înmuiată în unt bogat și cremos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *