Master Chef Andrei -Din culise

Master Chef Andrei – Alex și porumbul

Era o zi obișnuită, iar eu mă pregăteam să plec pentru câteva ore, lăsându-l pe Alex să preia bucătăria. Îl sfătuisem să încerce ceva nou cu porumbul proaspăt din grădină, iar el a acceptat cu entuziasm provocarea.

Alex a ales să facă o supă cremoasă de porumb, iar bucuria lui era evidentă pe chipul său. A pregătit ingredientele, a pus totul în ordine și a început să gătească. Totul mergea bine, iar aroma de porumb proaspăt și mirodenii umplea încăperea. Era în elementul său.

Dar, într-un moment amuzant, entuziasmul l-a luat puțin peste mână. În loc să ajusteze setările blenderului la o viteză moderată, Alex a apăsat din greșeală pe butonul de viteză maximă. Și aici s-a declanșat haosul – o furtună de supă de porumb a început să zboare în toate direcțiile! Pe Alex, pe pereți, pe podea – aproape peste tot, cu excepția locului potrivit.

Inițial, am fost uimiți de spectacolul neprevăzut, dar apoi râsul a cuprins întreaga bucătărie. Alex arăta ca și cum ar fi jucat în propriul său spectacol culinar, cu fiecare centimetru acoperit de picături de supă de porumb. În loc să se enerveze, a decis să intre în jocul haosului și a început să zâmbească și să râdă împreună cu noi.

A fost o adevărată explozie de bucurie și râsete în bucătăria mea. După ce ne-am revenit din hohotele de râs, am petrecut următoarea oră curățând bucătăria și dându-i lui Alex un moment amuzant pe care nu îl va uita prea curând.

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *